ENVIADME FOTOGRAFIAS




cap a tarragona

cap a tarragona

28/10/06

Els treballadors de Sugrañes mostren inquietud pel seu futur i reclamen més informació
Una representació dels treballadors de l'empresa Ceràmiques Sugrañes-Rosa Gres va assistir ahir al Ple de l'Ajuntament per mostrar la seva inquietud pel seu futur laboral i per reclamar informació sobre el trasllat de la divisió de fabricació de l’empresa a Vallmoll a causa de la incompatibilitat d’aquesta activitat amb la instal.lació del Laboratori de Llum Sincrotró.
El regidor del PAS Jose Costa va donar lectura a un comunicat dels treballadors en què mostren la seva “inquietud i indignació” pel trasllat de la divisió de fabricació a Vallmoll. Els treballadors manifesten que un any després de l’anunci del trasllat les “180 famílies afectades” estan al marge de qualsevol informació i no disposen del conveni definitiu.
L’alcalde de Cerdanyola, Antoni Morral, es va mostrar disposat a facilitar tota la informació disponible i dialogar amb empresa i treballadors perquè “l’impacte social sigui el menor possible perquè amb la feina no es juga”.
El regidor del PAS manifesta que aquest és un dels impactes socials que tindrà el projecte de la Plana del Castell que s’ha d’afegir “als impactes ambientals” d’aquesta actuació.
L'anunci es va fer l'any passat
El setembre de l’any passat l’INCASOL (Institut Català del Sòl) i l’empresa Ceràmiques Sugrañes firmaven un conveni segons el qual l’empresa ha de tancar la unitat de producció de la Plana del Castell de Cerdanyola en un període de 5 anys. Això no afecta a altres sectors de l’empresa com el de comercialització o el de logística. La direcció de l’empresa confirmava aleshores la firma d’aquest conveni que suposava el trasllat de la unitat de producció de Ceràmiques Sugrañes SA a la localitat de Vallmoll, a Tarragona, on l’empresa tenia previst fer una ampliació de les seves instal.lacions.
Un mes després la comissió territorial d'Urbanisme de Tarragona donava el vistiplau al projecte del polígon industrial El Mas Vell de Vallmoll, de 50 hectàrees, on Ceràmiques Sugrañes tenia previst instal.lar la nova planta productiva en una parcel·la de 123.927 m2.

1 Comments:

Anonymous Anónimo dijo...

El alcalde Antonio morral nos dijo que nos daria toda la documentaciom que el dispone si en su dia el sabia que faltaba el sello.Como nos dijo que nos ayudaria. a. quien CREER al Alcalde.o.a la.Empresa? F3.

lunes, 27 noviembre, 2006  

Publicar un comentario

<< Home