ENVIADME FOTOGRAFIAS




cap a tarragona: Cerdanyola presenta tres projectes a l'exposició Metròpolis Barcelona. El projecte comú

cap a tarragona

24/11/06

Cerdanyola presenta tres projectes a l'exposició Metròpolis Barcelona. El projecte comú

A l'exposició, que es pot veure a la plaça de Catalunya de Barcelona fins el 22 de desembre, es mostren el Centre Direccional, el Parc Científic i el Laboratori de Llum sincrotró. El proper 28 de novembre, l'alcalde Cerdanyola, Antoni morral visitarà la mostra per explicar als presents cada un dels projectes.




--------------------------------------------------------------------------------

Fins al 22 de desembre es pot visitar l'exposició "Metròpolis Barcelona. El projecte comú" que explica i dóna a conèixer les grans actuacions dutes a terme o en fase d'execució proposades pel Pla Estratègic Metropolità de Barcelona en diferents àmbits. Cerdanyola presenta tres projectes a l'exposició: el Centre Direccional, el Parc Científic i el Laboratori de Llum Sincrotró.

El coordinador adjunt del Pla Estratègic Municipal, Joan Campreciós comentava al programa Cerdanyola, Avui de Cerdanyola Ràdio 105.3 FM que l'objectiu és que la ciutadania de l'Àrea Metropolitana conegui els nombrosos plans estratègics que esdevenen "un referent pel que fa a la dinamització i progrés d'una de les regions més dinàmiques d'Europa". Per a Campreciós, després de 2 anys i mig de la posada en marxa del Pla Estratègic la seva salut "és bona" destacant que a l'exposició es poden veure com els projectes estan disseminats per tota l'Àrea Metropolitana i la forta vitalitat de cada un dels municipis que en formen part.

63 projectes metropolitans

Cerdanyola és un dels plats fort de l'exposició, segons el responsable del Pla Estratègic, ja que mostra projectes molt destacats com ara el Centre Direccional, el Parc Científic i el Laboratori de Llum Sincrotró. Aquest conjunt de projectes que configuren, segons Campreciós, la segona onada de progrés de l'Àrea Metropolitana, són l'eix central de l'exposició que se celebra a la plaça de Catalunya de Barcelona i en la que es poden veure ordenats d'acord amb els gran eixos temàtics que defineix el Pla Estratègic: habitatge i territori, mobilitat i accessibilitat, medi ambient i sostenibilitat, coneixement i promoció de sectors estratègics i barris i convivència. En total, 63 projectes que segons el director adjunt del Pla Estratègic responen a ncessitats reals dels ciutadans.

Tota la informació dels projectes es pot visualitzar en vídeos interactius, taules tàctils, projeccions, maquetes, panels, etc. A l'entrada a la mostra es presenta, en un gran audivisual en tres pantalles l'Àrea Metropolitana: el territori i els seus actius, la trajectòria dels grans projectes ja realitzats i algunes pinzellades de com s'està projectant el futur. A més, s'ha preparat activitats paral.leles com visites col.lectives, tales rodones, espais de participació i un espai perquè els diferents alcaldes de l'Àrea presentin els projectes. En aquest sentit, Campreciós indica que el proper 28 de novembre, a les 12 del migdia, està previst que l'alcalde de Cerdanyola, Antoni Morral, expliqui els tres projectes que la ciutat presenta a l'exposició.

4 Comments:

Blogger raitxa dijo...

¿Alguien tiene libre el dia 28?
Lo decia por si os apetece ir con el alcalde a la exposicion...
jeje

viernes, 24 noviembre, 2006  
Anonymous Anónimo dijo...

Nospiden tiempo y tranquilidad pero hellos ban ha marcha rrapida con los proyestos de la coxtrucion y nosotros nosbamos aber como el gallo de moron cacareando y sin plumas. F3......... TRANQUILOS.QUE HAY TIENPO JJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJI

viernes, 24 noviembre, 2006  
Anonymous Anónimo dijo...

kompañeros/as estoy kansado de no hacer nada y de eskuchar diskursitos absurdos ke nos konducen a nada. empezemos a aktuar ya!!!! ke vean ke vamos en serio y ke estamos unidos!!!

lunes, 27 noviembre, 2006  
Anonymous Anónimo dijo...

El ple del mes de novembre que es celebra el proper dijous dia 30 Hay temas sobre los proyestos de la plana del castell seria conveniente hacernos ver.J.A.

miércoles, 29 noviembre, 2006  

Publicar un comentario

<< Home