ENVIADME FOTOGRAFIAS




cap a tarragona: Els oblidats del Sincrotrò

cap a tarragona

2/10/07

Els oblidats del Sincrotrò

CARTA ENVIADA A CERDANYOLA AL DIA, EN RESPUESTA A UN ARTICULO SOBRE EL SINCROTRON, ESPEREMOS QUE LA PUBLIQUEN, SINO AQUI OS LA DEJO.



Sempre que apareixen dades al respecta del sincrotró, tot sembla de color de rosa, mai apareixen dades negatives de la seva construcció o ubicació, però aquesta vegada, això té un preu, 200 famílies es quedaran sense feina. . Es veritat que aquest equipament es molt important i que s´ha fet una gran inversió a tots els nivells, però no es menys cert que això també te un cost humà que gairebé mai surt reflectit. Es la cara fosca de un gran projecte.
200 famílies de dues empreses , CERAMICA SUGRANYES i ALMAR PRODUCTOS CERÁMICOS, perdran la seva feina per que el treball que fan, no fa el pes ni dona la imatge de modernitat que es desitja per un parc tecnològic. No faria goig la arribada de científics de tot el món per treballar en una zona idíl·lica i trobar-se amb dues bobiles al costat.
El temps passa i nosaltres continuem treballant amb l´únic horitzó d´una despedida molt propera, la sensació de sentir-se oblidat pels que manen i l´esperança de que tot acabi el millor possible.
Es maco parlar de progrés quan no es un mateix l´afectat.


Comité de empresa de Ceramica Sugranyes..